Remote support

OVAS Solutions biedt unieke en specifieke hulp op afstand.

Door gebruik te maken van een kleine toepassing kunnen wij elke computer op afstand bedienen alsof wij zelf achter uw scherm zitten - zelfs door firewalls heen. Dit biedt optimale en efficiënte ondersteuningsmogelijkheden.

Met de toepassing maken wij verbinding met uw computer nadat u daar zelf toestemming aan verleend.

Er wordt gebruik gemaakt van de beveiligde bestandskanalen met Key Exchange en AES (256 bit) Session Encoding en we voldoen daarmee aan de veiligheidsnormen van https/SSL.

De toepassing is beschikbaar voor elk besturingssysteem met nagenoeg elke willekeurige internetbrowser.

Klik hier om de toepassing te downloaden en te installeren.