Koppel Twitter eenvoudig met uw website!

Twitter is de afgelopen jaren sterk gegroeid. “Twitteren” is inmiddels een werkwoord geworden. Twitter is voor de ene organisatie de normaalste zaak van de wereld terwijl andere organisaties hier nog geen ervaring mee hebben en het links laten liggen.

Twitter

Twitter is hot! Gebruik het!

In welke mate u Twitter kunt gebruiken is afhankelijk van uw visie en doelstellingen, vast staat dat Twitter erg veel kansen biedt en het zonde is deze te laten liggen. Twitter maakt uw klanten betrokken bij uw organisatie en het brengt potentiële klanten in aanraking met u. Twitter is gratis, het is snel en het voorziet in de snelle informatievoorziening waar vrijwel alle doelgroepen steeds meer mee bezig zijn.

De mogelijkheden van Twitter

Het toepassen van Twitter kan op diverse manieren.

  • Een Twitter Icoon op uw website waarmee bezoekers berichten door kunnen plaatsen
  • Een “Volg ons op Twitter” icoontje. Hierdoor kunnen uw bezoekers u op Twitter gevolgen en krijgen zij de berichten doorgestuurd die u plaatst
  • Twitter kan gekoppeld worden met Linkedin of Facebook. Vervolgens kunnen wij dit weer combineren met uw website. Denk hierbij aan uw nieuwsitems en nieuwe content

Persoonlijker overkomen door te twitteren

Waar houd uw organisatie zich mee bezig? Wat voor nieuws heeft u te melden aan uw (potentiële) klanten? Dit zijn zaken die u kunt twitteren. Tevens kunt u door tweets te verzenden bezoekers naar uw website genereren.

Een Twitter icoon om berichten door te plaatsen

Met een Twitter icoontje kunt u bezoekers een pagina van uw website laten plaatsen op Twitter. Nu zijn er mensen die bijvoorbeeld honderden volgers hebben. Deze volgers zullen de link naar uw website direct in beeld krijgen en aan kunnen klikken. Dit kan uw bezoekers aantallen fors beinvloeden!

Een Follow us on Twitter icoontje

We kunnen uw website voorzien van een Twitter Icoontje. Als bezoekers hierop klikken komen ze op uw twitterpagina en kunnen ze u gaan volgen. Het voordeel is dat als u iets te melden heeft, u direct deze bezoekers naar uw website brengt.

Twitter op uw website?

Neem contact met ons op om de beste mogelijkheden van Twitter als instrument in te zetten.