OVAS Incasso

NIEUW!

Met dit nieuwe en revolutionaire product is automatische incasso nu eenvoudiger en goedkoper geworden. Geen dure abonnementen of contracten gewoon helder en eenvoudig voor slechts € 8,78 per maand kunt u automatisch incasseren.

 

Lees meer over OVAS Incasso


OVAS online administratie

Dé totaaloplossing voor uw administratie

Ontdek waarom

Het online CRM pakket voor goede doelen (stichtingen), kerken, verenigingen, ZZP'ers en het MKB. OVAS is speciaal ontwikkeld zodat u zich (weer) volledig kunt richten op uw core-business. OVAS is de meest efficiënte oplossing voor uw organisatie!


Gratis informatie bijeenkomsten

 

Overige diensten

 • Website ontwerp & realisatie

 • Webdesign en onwerp

  Uw eigen unieke plek op het wereldwijde web. Wij helpen u om op een unieke manier uw innovatieve doelstellingen online te verwezelijken.

  Lees meer
 • iDEAL in uw webshop

 • iDEAL

  Het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland: iDEAL. In slechts 4 stappen helpen wij u op weg om betalingen te ontvangen via iDEAL.

  Lees meer
 • Online applicaties

 • Webapplicaties

  Geavanceerde online systemen (webapplicaties)? Wij maken complete (back-end) applicaties op basis van uw wensen.

  Lees meer

Webdesign en realisatie

 

Knipscheer - onderhoud-infra.nl

Knipscheer publiceert met een bundeling van specialiteiten een nieuwe concept in het totaal onderhoud van vastgoed.

Lees meer over Knipscheer - onderhoud-infra.nl
 • Webontwikkeling (omzetten van ontwerp naar het web)
 • Technische Zoekmachine optimalisatie

 

 

OVAS Solutions

De specialist als het gaat om webdesign, webontwikkeling, webshops en zoekmachine optimalisatie. OVAS Solutions biedt u een totaal oplossing met optimale begeleiding vanaf het ontwerp van uw website, webshop of andere webapplicaties, tot aan het realiseren van hoge posities in zoekmachines.

Meer dan 10 jaar ervaring

OVAS Solutions heeft inmiddels een ruime ervaring in het bouwen van websites, webshops, plugins als iDEAL en AFAS en zoekmachine optimalisatie. Graag verwijzen wij u door naar ons portfolio om te zien wat wij voor onze klanten hebben kunnen betekenen.

Betaalbaar!

Of het nu gaat om een nieuwe website, webshop of webapplicatie. Een strak web 2.0 ontwerp of juist een warm en huiselijk ontwerp gebasseerd op uw huisstijl, OVAS Solutions maakt dit betaalbaar voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.