Over Ons

OVAS Solutions toen bekend als OVAS Software ontwikkelt al sinds 1996 software voor de kantoorautomatisering. In opdracht van Van Dijk Educatie te Kampen is bijvoorbeeld LogiBoek ontwikkeld. Dit softwareprogramma is speciaal ontwikkeld om de onderwijsinstellingen te ondersteunen bij de belangrijkste processen in het boekenfondsbeheer, zoals boekenlijsten samenstellen, vakkenprofielen samenstellen, voorraad boeken etc.

In 2010 is OVAS Software verder gegaan als OVAS Solutions B.V. en richtte zich vooral op een zelf ontwikkeld online boekhoudpakket OVAS Connect en OVAS Incasso.
Er werd vooral in gezet op verenigingen, kerken en stichtingen. Deze maken gebruik van de verschillende pakketten om hun relaties te beheren en automatisch te incasseren.

Sinds 2020 is EJA-Webdesign/De Dronefotograaf ingekocht in het bedrijf en daarmee zijn de diensten website beheer en onderhoud verder uitgebreid.

EJA-Webdesign maakt al sinds 2009 laagdrempelige websites voor het kleine bedrijfsleven. Sinds 2019 heeft EJA-Webdesign de handelsnaam De Dronefotograaf opgericht. Na het behalen van de nodige papieren, maakt De Dronefotograaf prachtige beelden waarmee u uw website kunt verreiken. Nu OVAS Solutions en EJA-Webdesign samen zijn gegaan, ontstaat de ideale cocktail om zowel websites/webapplicaties te combineren met onder andere het boekhoud/relatiepakket om zo bedrijfsprocessen te optimaliseren.